21 Ocak 2010 Perşembe

HARPUT EKMEK TATLISI (TAŞ EKMEĞİ)...

MALZEMELER :
6 adet yumurta, süt, un, tuz, yağ ve şeker.

YAPILIŞI :
- Süt veya su, un ile karıştırılarak hamur yapılır.
- Bu hamurun içerisine yumurtalar kırılıp iyice çırpılır.
- Sacın üzerine sıvık hamur bir tasla dökülerek pişirilir.
- Pişen ekmeğin üzerine yağ ve şeker sürülerek servis yapılır.

3 yorum:

  1. http://belguzarannne.blogspot.com23 Ocak 2010 16:50

    merhab aılk defa duydum ama ılk fırsatta denıyeceğim elıne sağlık taş ekmek harıka

    YanıtlaSil
  2. arasına ceviz bırakılır üzerine taze tere yagı dökülür afiyetle yenir tüm palululara selammm

    YanıtlaSil

Ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Yine beklerim.