Malzemeler:
300 gr beyaz peynir
1/2 kg un
Tuz
300 gr beyaz peynir
1/2 kg un
Tuz
Yapılışı:
Unun içine bir çimdik tuz atarak su ile hamur yoğurulur. Bu hamuru 18-20 cm çapında açarak yarı ortasına kadar peynir fazla olmamak kaydıyla konur. Yatay bir biçimde katlanır.
Resimdeki gibi katlayıp teflon tavada yağsız bir şekilde pişiriyoruz.
Afiyet olsun
.
.
merhaba canım
YanıtlaSiletkinliğimin kazananı sen oldun tebrikler güle güle kullan canım , hediyeni sana gönderebilmem için bana iletişim bilgilerini göndermeni rica ediyorum
bloğuma veya
hamurlumerdane@gmail.com eposta adresime iletişim adresini gönderirmisin lütfen
sevgiler .........
merhabalar:)
YanıtlaSilsayfanıza bayıldım...
ne hoşş ne cici şeyler paylaşmışsınız bizlerle...
seve seve hemen izleyciniz oldum...
bende sizi beklerim sayfama...
kucak dolusu sevgilerimle...:)