Serkan bey bize balık pişirme hakkında püf noktalarını anlatıyor.
Bu özel günde inovatif tadımlıklar yaptık. Menüde balık kokoreç dürüm, limonlu piliç kanatları ve firik risotto, mıhlama ve ballı balsamikli arpacık soğan, yer fıstıklı kuru baklava ve balkabağı püresi, trüflü double çikolatalı muss vardı.
Yaptığım balık kokoreci yerken. :) Tarifi için tık tık...
Limonlu piliç kanatlarının sosunu hazırlıyordum. Yıllardır blog yazıyorum ama ilk kez tavuğu balla sosladım. Ama tadı nefisti.
Tarifini yakında yayınlayacağım. :)
Mıhlama ve Ballı Balsamikli Arpacık Soğan tarifi yakında. :)
Fatma ve İlknur ile masada yaptıklarımızı yiyoruz. :)
Trüflü Double Chocalatte Muss harika oldu. :)
Ve günün sonu yaptığımız baklavaları yerken. :)
Bizlere bu günü yaşatan Cookplus.com Ayşegül hanıma, Fatih beye, kapılarını bizlere açan ve öğretileriyle günümüzün kârlı geçmesini sağlayan Serkan Bozkurt'a çok çok teşekkür ederim.
www.cookplus.com inceleyebilir birçok markanın ürünlerine ulaşabilir, http://www.harikalarmutfagi.com.tr ziyaret ederek denenmiş resimli yemek tariflerine ulaşabilirsiniz. :)
harika bir gündü canım seninle aynı mutfakta olmak da ayrı bir keyifti.Sevgiler
YanıtlaSilCanım çok teşekkür ederim. Kesinlikle seninle etkinlik yapmak benim içinde çok hoşça. 😊 sağolasın. Öptüm.
YanıtlaSil