Malzemeler:
1/2 kg hamsi veya istavrit
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı tuz
1 baş sarımsak
Mısır unu
Kızartmak için sıvı yağ
Hazırlanışı:
Balıkları ayıklayıp, bol suda iyice yıkayın. Sarımsağı iyice ezip, tuz, salçaları ekleyip iyice karıştırın. Üzerine sudan çıkarıp süzdüğümüz balıkları atarak karıştırın. Kızgın yağda tavaya dizerek kızartın.
Hazırlanışı:
Balıkları ayıklayıp, bol suda iyice yıkayın. Sarımsağı iyice ezip, tuz, salçaları ekleyip iyice karıştırın. Üzerine sudan çıkarıp süzdüğümüz balıkları atarak karıştırın. Kızgın yağda tavaya dizerek kızartın.
Çok tuttum bu tarifi kesinlikle deneyeceğim sevgiler
YanıtlaSilMutlaka deneyin. Çok farklı bir lezzet. Sağolun. :)
YanıtlaSilSüper güzel görünüyor yağmur ellerinize sağlık
YanıtlaSilTeşekkür ederim ablacım. :)
Silg+ plus paylaştım
YanıtlaSilBu tarifinizi çok tuttum :) En kısa zamanda deniycem inşallah. Ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilEvet mutlaka deneyin. Sevgiler. Sağolun. :)
SilMerhaba eski takipçilerinizdenim. Tarif cok guzelmis. Ellerinize saglik.
YanıtlaSilEvet ben biliyorum sizi. :) Yiine beklerim. Sevgiler.
SilFacebook etkinliğinden geliyorum. Bu tarifi çok beğendim. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilHoşgeldiniz. Teşekkürler. :)
Sil