10 Kasım 2022 Perşembe

Bitget, yeni özelliği “Strateji Plaza” ile social tradinge yenilik getiriyor

Kullanıcıların uygun uygulamalarla bir dizi otomatik işlem stratejisini takip etmelerini sağlayacak.

Bitget, yeni özelliği “Strateji Plaza” ile social tradinge yenilik getiriyor

Social tradinge odaklanan lider global kripto borsası Bitget, bir başka yenilikçi social trading özelliği olan Strateji Plaza'yı piyasaya sürüyor. Yeni özellik, kullanıcılara bir dizi otomatik işlem stratejisini takip etme seçeneği sunacak. Sistemin abonelikten sonra stratejileri otomatik olarak yürütmesine izin vererek, işlemleri elverişlilik ve esneklikle kolaylaştıracak.

BITGET’E HEMEN ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

Stratejistler, benzersiz otomatik işlem stratejilerini oluşturabilecek ve bunları Strateji Plaza'da paylaşabilecek. Aynı zamanda, düzenli kullanıcılar, her stratejistin profilini ve stratejilerinin katkıda bulunduğu performansı inceleyebilecek ve favori stratejistlerine abone olmayı ve bu stratejileri takip etmeyi seçebilecek. Stratejistlere abone olduktan sonra, manuel emirle kopyalama işlemine ek olarak, stratejistler tarafından gerçekleştirilen stratejiyi başlatma ve bitirme eylemleri de dahil olmak üzere, işlem stratejileri takip eden 30 gün boyunca kullanıcılar için otomatik olarak yürütülecek.

Strateji Plaza, deneyimli ve mükemmel traderlar tarafından belirlenen çeşitli işlem stratejileri ile kullanıcılara yalnızca fayda sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda bazı stratejistler için bir abonelik ücreti gerekebileceğinden, stratejistlerin paylaşımdan kazanç sağlamasına da yardımcı olacak. Tek tıkla copy trade ve Bitget Insights gibi diğer social trading özellikleriyle birlikte Strateji Plaza, fikir paylaşımı, sosyal etkileşim ve copy trade’in sorunsuz entegrasyonu ile Bitget'i tek duraklı bir işlem platformu olarak daha da geliştirecek ve herkesin ihtiyaçlarına daha iyi uyacak çok yönlü sosyal işlem hizmetleri sunacak.

BITGET’E HEMEN ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, “Bitget, kullanıcılara en iyi sosyal işlem deneyimini sunmaya odaklanıyor. Ek özellik olan Strateji Plaza, platformun tekliflerini çeşitlendirir, kullanıcıların işlem portföyünü daha da optimize eder ve aynı zamanda deneyimli bir trader olmanın avantajlarını geliştirir. Sosyal işlem ürünlerimizi yükseltmek için yeni araçlar ve inovasyon geliştirmeye yönelik sürekli çabalarımızla, kullanıcıların hedeflerine ulaşma konusunda daha yetenekli olacağını umuyoruz.”

Bitget'in amiral gemisi sosyal işlemler ürünü Tek Tıkla Copy Trade, piyasaya sürülmesinden bu yana sektörde büyük bir popülerlik kazandı. Borsa, kısa süre önce, traderları daha deneyimli akranlarından içgörüler ve öğrenmelerle daha iyi eğitmek, yeni başlayanlar ve uzman traderlar arasındaki bilgi boşluğunu daha da kapatmak için başka bir social trading aracı “Bitget Insights”ı geliştirdi.

Daha fazla bilgi için lütfen web sitesini ziyaret edin.

Bitget Hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, temel özellikleri olarak yenilikçi ürünler ve sosyal işlem hizmetleri ile dünyanın lider kripto para borsasıdır ve şu anda dünya çapında 100'den fazla ülkede 8 milyondan fazla kullanıcıya hizmet vermektedir.

Borsa, kullanıcılara tek noktadan ve güvenli işlem çözümleri sağlamayı taahhüt ediyor ve Arjantinli efsanevi futbolcu Lionel Messi, İtalyan lider futbol takımı Juventus, PGL Major'ın resmi espor kripto partneri ve lider espor organizasyonu Team Spirit dahil olmak üzere güvenilir partnerle işbirlikleri yaparak kripto kullanımını artırmayı hedefliyor.

Bitget hakkında daha fazla bilgi edinmek için ziyaret edin https://www.bitget.com.

BITGET’E HEMEN ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Yine beklerim.