FESLEĞEN PESTO SOS
Malzemeler:
Taze fesleğen
Kavrulmuş dolmalık fıstık
Parmesan peyniri
Sarımsak
Sızma zeytinyağı
Yeteri kadar tuz ve karabiber
Yapılışı:
Tüm malzemeler üzerlerine yavaş yavaş zeytinyağı ilave edilerek
Braaun Multiquik 5 akışkan bir püre haline getiririlir.
IZGARA SEBZELER VE DOMATES MOZERELLA
Malzemeler:
Kabak
Patlıcan
Taze mozzarella peyniri
Taze fesleğen
Sızma zeytinyağı
Tuz karabiber.
Balsamic sirke
Yapılışı:
Sebzeler her iki taraflarına da zeytinyağı sürülerek ızgara tavasında ızgara yapılr. Domatesler ve mozzerella peynirleri halka şeklinde kesilir ve tuzlanır. Balsamic sirke bir kase içinde kaynatılarak yoğunlaştırılır. Beraber servis edilir.