18 Şubat 2013 Pazartesi

Aşk'ın Bahçesinde Pril'le Sevgililer Günü workshop...

12 Şubat günü Pril ile Aşk'ın bahçesinde sevgililer günü konseptiyle workshopa sevgili Med Partners Müge Akay hanımın daveti ile katıldım. Doors Akademi'de gerçekleşti. Fakat ben hiç bilmiyordum. O gün işlerim o kadar yoğundu ki fakat kaçırmamalıydım. 3,30'da çıkmama rağmen 2-3 vasıta değiştirmeme rağmen Eminönü'nden Çağlayan'a 5'te varamadım. Yaklaşık 15 dk bir gecikme ile sunum başlamadan yetişmiş oldum şükür. :) Müge hanımın sıcacık karşılamasının ardından çalışacağım masama yerleştim.
Pril Marka müdürü Behçan Sayıner anlattığı ve benimde kanaat getirdiğim Pril'in yeri ürünü gerçekten çok farklı. Ben uzun zamandır bulaşık makinama sıvı bir deterjan arıyordum ve bunun rastgele marketten tercih edilmiş bir ürün olmasını istemedim. Açıkçası denemeden de bu yazıyı yazmak istemedim. Nar aromalı bu ürün gerçekten sıkıştırılmış küp toz bulaşık deterjanlarla kıyaslandığı zaman kalite ve sonuç bakımından çok farklı. Sonuç mükemmeldi. Özellikle mutfağımın ışığında baktım hiçbir leke vs yoktu. Biliyorsunuz su lekesi vs çok oluyor. Özel parlatıcı ve tuz kullanmak gerekiyor. Cam koruma ve düşük ısı da etkin oluşu gerçekten çok iyi.

İçeri girdiğimde büyük oranda gelenlerin tanıdığım yüzler olduğunu farkettim. En büyük sürpriz İzmir'den uzun zamandır takipleştiğimiz blogger dostlarımın olmasıydı.
Endinin Mutfağı, Pembe Kekik, Ihlamurcum ve ben :)
Benden hemen sonra gelen papatya prenses ile bir ekip oluşturup şeflerimiz (Şef İdil Şanal ve Şef Tayfun Doğutürk)’ün tarifi ve önümüzdeki reçetelerle birlikte yemekleri yapmaya koyulduk.
Şefimizin özenle sevgililer günü üzerine tercih ettiği menü hem yapımı kolay hem de çok lezzetliydi. Tariflerini gün be gün sizlerle paylaşacağım. :)


Blogger arkadaşlarımla gün sonunda yaptıklarımızı yedik. :)
Benim aslan yeğenim. Halası için heveslenip poz verdi. :)

Bu güzel gün ve hediyeler için Med Partner ajansın tüm ekibine, bizleri ağırlayan Doors Akademi'ye çok teşekkür ederim. :)