10 Ekim 2011 Pazartesi

6. Blog Yazarları Buluşması...

Uzun süreli bir tatilin ardından İstanbul'a dönüş uçağı ile cumartesi sabahı döndüm. Ertesi günün heyecanı ile hazırlıklara başladım. Ne giyeceğim, nasıl gideceğim vs. :))

Pazar sabahı uyandığımda hemen giyinip yollara düştüm. Vapurdan iner inmez buluşacağımız mekan çok yakındı. Fakat ben 15 dk gecikmiştim. Koştura koştura mekana girdim. Daha evvelki buluşmalarımızdan tanıştığımız birçok blog yazarı arkadaşımı kapıdan girince hemen gördüm. İnanılmaz heyecanlıydım. Çok sevdiğim can arkadaşlarım Evren ve Zeynep beni gördüler. Sıcak bir görüşmenin ardından Evren'in masasına oturdum. Annesi Emel abla ve Neşe arkadaşımla aynı masadaydık. Güzel bir sohbetin ardından takipçilerimi ve beni takip edenlerle bir araya geldim. İnanılmaz güzel insanlar. Bu blog yazarı olmayı seçmemin yegane nedenlerinden biri de bu. Yeni ve samimi insanlar tanımak. :))

Orada birçok marka tanıtım için ürün göndermiş. Birçoğunu çekiliş ile verdiler. Birazını da masalara dağıttılar. Numaram 34 idi (İstanbul plakası. :)) Her numara okunduğunda numaram okunacak diye yüreğim hop hop ediyordu. Dayanamayıp ayağa kalktım. En sonunda numaram okundu ve birçok ürün hediye edildi.

Bu Sponsorlarimiz,
Selva (Can Bozyokus-Erkam Duvenci)
Gurallar Art Craft (Pelin Ozbay),
Feast (Aysun Giresunlu),
Engilish Home (Ezgi Yildirim), Sensodyne (Duygu Akpinar),
Sinangil (Metin Bey)
Back-Up
Sarayli Giyim (Aysegul Ozcan),
Adana Gida (Aybike Yesil),
Seker Shop (Esra Kars),
Wella (Duygu Akpinar)
Maggi (Yasemin Sumengen),
Bulent Gurler (Kitap),
Mc Donalds (Berrin Ersoy Saglam),
Mehmet Ates Fotograf Studyosu,
Santimix
Yonca Gida (Sevil Sahin),
Akdeniz Bijuteri
Panino Sandvic

6, Blog Yazarları Buluşması'nı gerçekleşmesine ve günümün güzel geçmesine katkıda bulunan çok sevgili can arkadaşım Zeynep Zcn (zeynepinyemekgunlugu.wordpress.com) ve Meltem, Melike ve Esra'ya çok teşekkür etmek istiyorum. Emeğinize ve yüreğinize sağlık. :))

Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere...