26 Kasım 2013 Salı

Tavsiye Evi'nde Tarçın Pasta Evi eventi...

Sevgili Fatma Samsa Yılmaz'ın daveti üzerine katıldım bu etkinliğe. Kendisine ait Tarçınpastaevi sitesinin tanıtımı için bir araya geldik. Beni bilirsiniz pek hamur işinden anlamam. Şerbetli tatlı ve el açma börek tarzıdır benim hamur işlerim. Tarçın Pasta Evi'nin tanıtımında birbirinden farklı hamur işini çok farklı bir şekilde tatma imkanı buldum. Ayçöreği, unsuz ve yağsız çatlak kurabiye, patates topları başlıcaları ve favori lezzetlerim arasında. Bunun gibi birçok tarifi tadıp, birebir nasıl yapıldığını görmek oldukça keyifliydi. Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım yapılışlarında. Şunu da gördüm ki Fatma hanımın yaptığı tarifler oldukça sağlıklı, pastane işinden çok uzak ve kaliteli. Pasta ve kurabiye siparişlerimde ilk olarak arayacağım isimlerden ilki olarak hafızama kazındı. :)
 
Ben, Fatma hanım ve görümcesi Yasemin abla. :)




Büşra ile melek kardeşliği :))
Ay çöreği fırına girmeye hazırlanıyor.

Masamız...

Sevgili Fatma'nın yaptığı birbirinden lezzetli sunumlar. :)

Carte D'or bize tatlı sırlar kitabı göndermiş. İçinde müthiş tarifler var. Bayıldım. :)

Melek oldum ben. :)

Carte D'or sağolsun bizlere dondurma kolileri göndermişler. Kendilerine çok teşekkür ederiz. :)
Sevgili Renan ve Fatma :) Harikasınız kızlar....