13 Ocak 2013 Pazar

Veee sonunda kitabımız çıktı. :)

Yemek yapmak birçoğumuz için hayatın bir getirisi olarak yemek yapıyoruz. Bazılarımız ise bunu büyük emekler ve zaman ayırarak blog dünyasının içinde tariflerini paylaşıyor ve insanlarla iletişime geçiyoruz... Bende 2009 yılından sonra bir yemek bloğu açmaya karar verdim. Aslında 2007'den bu yana bloğum vardı ama yemek dünyasına kendimi daha yakın hissettim ve evimizde yaptığımız yemeklerin çok beğenilmesi bunu bir platformda paylaşmamın doğru olacağını söyledi. O günden bu yana çokta güzel dönüşler oldu ve doğru insanlarla tanıştım çok şükür bin şükür Rabbime. :)
Geçtiğimiz yıl çalışmalarına başladığımız EKS Eyüp Kemal Sevinç Mutfak Akademisi'nin projesiyle hazırlanan kitabımız baskıdan çıktı ve artık piyasada. İçerisinde 3 tane tarifimin olduğu bu kitap 42 yemek bloğu yazarlarının büyük emekleri doğrultusunda çıktı. Bu projenin en güzel yani ise gelirinin AÇEV'e bağışlanması... Blog yazarlarının Eyüp beyin ortak kararı bu yönde oldu. Sosyal sorumluluk projesinin fikir sahibi Eyüp bey'e ve benimle birlikte 42 blog yazarının karşılık beklemeden emek verdiği için çok teşekkür ederim. Umarım doğru yerlerde kullanılır...


Kitaba ulaşmak için Alfa Yayınları'ndan çıkan kitabımıza ulaşmak artık çok kolay. Birçok yayınevinde bulabiliyorsunuz. :)