22 Mart 2013 Cuma

Bumerang'lı olmak...

Bumerang bildiğimiz gibi özellikle Avustralya yerlileri (Aborjin), ayrıca eski Mısırlılar ve Avrupalılar, Hindistan'ın bazı yörelerindeki kabileler tarafından silah olarak kullanılan yassı bir kesite sahip eğri bir sopa. Avustralya ve ABD'de hala spor aracı olarak kullanılmakta. Bu sopanın özelliği atıldığında geri dönme diye biliyoruz. 

Blog dünyasına girdiğim zaman iyi bir blog yazarı olmaya çalışırken tanıştım Bumerang'la.. Fakat bildiğimiz gibi Bumerang değildi bu. Fakat tüm blog yazarlarının bahsettiği güzel ve faydalı bir sistemdi. İlk önceleri bu sistemde olmanın bana bir ayrıcalık getireceğini düşünmüş ve hemen üye olmuştum. Fakat bu ayrıcalık bir yana o kadar farklı platformda faydaları oldu. Bloğuma verdikleri reklam gelirleri, özel zamanlarda ve günlerde ya da oluşturulan projeler ile bizleri bir araya getiren ve blogger dünyasına kattığı gücü düşünürsek harika bir oluşum bence. Deneyim günleri ve sosyal medya da yapılan etkinlikler bu işin kaymak kısmı sanıyorum. :)
Bumerang ile birlikte önümüzdeki zamanlarda işbirliğimiz ve birlikteliğimiz devam etmesi ümidi ile herkesin bu oluşumun bir parçası olmasını nacizane tavsiye edebilirim.