19 Mayıs 2013 Pazar

Balköpüğü ile blogger buluşması...


Oldum olası blogger toplantılarını sevmişimdir. Hem sosyal medyadan ya da bloğundan takip ettiğim bloggerlarla tanışma fırsatı buluyorum, hem de tanımadığım bloggerlar ile bir araya gelip yeni dostluklar kuruyorum. 5 Mayıs'ta Bal Köpüğü Tasarım Merve Gizem Oluş'un daveti üzerine balkopugu ile blogger'lar buluşuyor etkinliğine katıldım. Etkinlik Çubuklu'daki Hayal Kahvesi'nde Grupfoni'nin sponsorluğunda gerçekleşti. Hayal Kahvesi'ne İstinye sahilden motor kalkıyormuş saat başı. Biraz bekleme ile Sevgili Gizem'in sıcacık karşılaması ile güne başladık.
Merve Gizem Oluş (Bal köpüğü tasarım)

Masalar kurulmuş, misafirler gelmeye başlamıştı. Güzel bir deniz yolculuğunun ardından ulaştığımız mekanda sevdiğim blogger arkadaşlarla bir arada oturup sohbet etmek çok keyifliydi.
Katılan bloggerların bizler için yaptığı şekerlemeler... 
Selma (mutfafimdakitatlar), Meltem (Sihirlidokunuşlar), ben ve Melike (yemektarifçesi) canlarım. :)


Yeni tanıştığım ve çok sevdiğim sevgili Meryem (yarbanabireglence) :) 




Günümü renklendiren ve dostlukları için minnettar olduğum sevdiğim canım Selma ablam ve Meryem. :)
Apolena'dan 2 adet tasarımını çok beğendiğim yastık hediye ettiler. :) Çok teşekkür ederim.
Gizem'in nişanlısının önceden bizleri haberdar ederek yaptığı sürpriz ile aldığı evlilik teklifi benim için ve yanımdaki bloggerlar için gözlerimiz dolu dolu izledik. Kendisine bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Darısı başıma. :)

Sevgili Gizem'e beni de bu güne dahil edip davet etitği için buradan kendisine kocaman bir teşekkür ederim. :)) Başka etkinliklerde görüşmek üzere inşaallah.


Etkinliğin ana sponsoru Grupfoni'ye, bizlere harika çantalar diken Bakras'a bu çantaları dolduran Golden Rose'a, Neva Kozmetik'e, Ofix'e, Apolena'ya, Arwey'e Hunca Kozmetik'e, bloggerlara çok şık kutular hediye eden Tricoastal'a, tatlı browniler hazırlayan Japon Çekirdeği'ne, birbirinden lezzetli kurabiyeler hazırlayan Limon Kabuğu ve Düğünce'ye, ağzımızı tatlandıran şirin mi şirin lokumları Bursa'dan bizim için getiren Sonsuz Dekorasyon'a çok teşekkür ederim.