1 Ekim 2013 Salı

ebebek anne sütünün önemini paylaşmak için sizi Trump AVM’ye bekliyor!


Bebek ürünleri alışverişinde anne babaların ilk adresi olan ebebek, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası nedeniyle annelerin konuyla ilgili merak ettikleri tüm sorularına yanıt bulabilecekleri kapsamlı bir etkinlik düzenliyor. Anne sütü ve emzirmeye büyük önem veren ebebek’in düzenlediği etkinlik 5 Ekim Cumartesi günü Trump AVM’de 13.30-15.00 arası annelerle buluşuyor. 

Kurulduğu günden bu yana anne sütü ve emzirmeye büyük önem veren ebebek, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası nedeniyle 5 Ekim Cumartesi günü Trump AVM’de A’dan Z’ye anne sütü ve emzirme hakkında tüm detayların paylaşılacağı bir etkinlik düzenliyor. 

13.30-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik, ebebek’in markalarından ebebek’ten Bebek Dergisi Yayın Yönetmeni Hande Yuvakuran’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Ardından Beslenme Uzmanı Eftal Geçgil ‘Anne Sütünün Önem ve Faydaları’ ile ‘Emziren Annenin Beslenme İçeriği’ konulu bir konuşma yapacak. Emzirme Danışmanı Esra Ertuğrul’un ‘Bebek Nasıl Emzirilir?’ başlıklı konuşmasından sonra da, ‘Blogcuanne’ bloguyla tanınan Elif Doğan da emziren bir annenin deneyimlerini paylaşacak. Etkinlik soru cevap bölümü ve daha sonra da çeşitli firmaların ürünlerinden oluşan hediye paketlerinin katılımcılara sunulmasının ardından son bulacak. 

Türkiye’nin en kapsamlı emzirme ürünleri portföyüne sahip, bu konuda annelerin en büyük destekçisi olan ebebek, Emzirme Haftası boyunca emzirme ürünlerinde sürpriz kampanyalar da düzenliyor.


#Bebeğimİçin hashtagi ile tweet atan annelere ebebek’ten hediye yağmuru!
Bebek ürünleri alışverişinde anne babaların ilk adresi ebebek, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası’nda  Twitter sayfası  http://twitter.com/ebebek ‘i takip ederek #Bebeğimİçin hashtag’i ile emzirme deneyimleri ve anne sütünün mucizelerini konu edinen bir yarışma düzenliyor. Yarışma sonucunda jüri üyeleri tarafından seçilecek en yaratıcı 5 tweet’i atan anneler muhteşem hediyeler kazanıyor.