3 Ocak 2013 Perşembe

Bumerang Deneyim Günleri'ni Usla'da gerçekleştirdik.

Geçtiğimiz haftalarda Hürriyet Gazetesinin bir parçası olan Bumerang'ın yarışmasına "Hayatımın yemeği" konulu yarışmaya katıldım. Biliyorsunuz ki yöresel yemek tariflerini ağırlıklı olarak paylaşmaya çalışıyorum. Ben de Mumbar Dolması (tarif için) tarifimi gönderdim. Veee tarifim ve bloğum yarışmaya katılacaklar arasında ilk 10'a girdi. Bu sevincimi tarif edemem.
Dünyanın en başarılı 200 şefinden biri olan Osman BAHADIR önderliğinde USLA (Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi)'nde bu workshopu gerçekleştirdik. Şefimiz tarafından belirlenen Bal Kavaklı Ravioli, Renkli Biberli Rulo Levrek ve Çikolatalı Volkan Kek pişirdik. Önümüzdeki günlerde tariflerini bir bir paylaşacağım sizlerle. :)
Osman Şef biberlerin kesim tekniğini öğretirken


Çikolatalı volkan çek pişmek için sırasını bekliyorken :)

Osman Bahadır şefimle :)
Bizlere kapılarını açan USLA Akademiye, Bumerang Bumads ekibinden güler yüzünü ve ilgisini esirgemeyen Ahmet Erten beyfendiye, sevgili Hilal Meriç'e veeee Osman Şefime herşey için çok çok teşekkür ederim. :)
Günün sonunda yaptıklarımızı yedik.
Ayrıca o gün uzaktan ve yakından gelen tüm blogger arkadaşlarımı tanıdığım için çok mutluyum. :)