5 Aralık 2014 Cuma

Paşabahçe'den StoreMax saklama kapları...


Paşabahçe, hayatı kolaylaştıran inovatif çözümler sunma ilkesi doğrultusunda geliştirdiği “StoreMax” ile son teknoloji ürünü saklama kaplarını tüketicilerle buluşturuyor. Kullanıcılarına her açıdan “maksimum” fayda sağlamak üzere tasarlanan StoreMax saklama kabı serisiyle Paşabahçe, mutfaklarda bir devrime imza atıyor.
Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Paşabahçe, hayatı kolaylaştıran inovatif çözümler sunmaya devam ediyor. Sürekli, nitelikli ve özgün yeni ürün yaratma felsefesi doğrultusunda geliştirilen “StoreMax” serisiyle, son teknoloji ürünü kilitli kapaklı saklama kapları tüketicilerle buluşuyor.
Paşabahçe, kullanıcılarına her açıdan “maksimum” fayda sağlamak üzere tasarlanan StoreMax saklama kabı serisiyle mutfaklarda bir devrime imza atıyor. Doğası gereği en doğal ve sağlıklı malzeme olan cama katılan son teknolojiyle, hijyen seviyesi bir adım daha ileriye taşınıyor. Paşabahçe tarafından üretim esnasında özel bir teknik uygulanan StoreMax serisi, cam yüzeyin bakterilerin barınamayacağı şekilde pürüzsüz hale getirilmesiyle öne çıkıyor. Hava geçirmeyen ve koku sızdırmayan özel kapak sistemine de sahip olan StoreMax, böylece yiyeceklerin uzun süre taze ve lezzetli kalmasına yardımcı oluyor, tüketicilerin sağlığını maksimum seviyede koruyor.
StoreMax serisi; yiyecekleri saklamanın yanı sıra hazırlama, ısıtma ve sunumda da farkını ortaya koyuyor. StoreMax ile buzdolabında veya derin dondurucuda saklanan yemekler, mikro dalgada ısıtılarak StoreMax’in şık tasarımıyla sofralarda yerini alıyor. Hem bulaşık makinesinde hem de elde kolayca yıkabilen StoreMax, leke ve kir tutmuyor.
Ömür Boyu Garanti
Yeni saklama kabı serisinin dört tarafından kilitlenen kapağı için “ömür boyu açma-kapama garantisi” bulunuyor. StoreMax serisinin temperleme işlemi yapılan cam kasesi ise darbelere karşı normal camlardan daha dayanıklı olmasıyla da dikkat çekiyor.
Yuvarlak ve kare olmak üzere iki farklı formda, içiçe geçebilen üçer farklı boyuyla bu saklama kapları lezzet tutkunlarına dolaplarında yer tasarrufu sağlarken; hayatı kolaylaştırıp mutfaklara sağlık katıyor.
Paşabahçe, yeni saklama kabı serisi StoreMax’i ulusal marketlerde ve seçkin züccaciye noktalarında tüketicilerin beğenisine sunuyor.
www.storemax.com.tr