7 Şubat 2014 Cuma

Pril yeni formülünü, marka yüzü Açelya Akkoyun ile tanıttı…


Sosyal medyada eğer takip ettiyseniz Pril'in lansmanına davetliydim dün ve lansmana dair fotoğraflar paylaştım. Beşiktaş'ta Shangri-La Bosphorus Hotel yapılan bu tanıtıma çok heyecanla düştüm yollara. Hamarat hanımların bulaşıkta değişmeyen tercihi Pril, yenilenen formülünü yeni marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte gerçekleştirdiği bir lansman organizasyonu ile tanıttı. Açelya hanımı ve Özgür Şef'i tv'lerden takip ediyor ve beğeniyordum. Pril zaten çocukluğumun deterjan markası. Açelya hanımın ilk tv deneyimini Pril reklamı ile yaptığını kendisinden duydum. Güzel bir deneyim olmuş ki yıllar sonra tekrar yaşanmış bir Pril - Açelya Akkoyun birlikteliği... :)
Pril lansmanında Açelya Akkoyun samimi açıklamalarda bulundu;

"YEMEĞİMİ YAPAR, BULAŞIĞIMI YIKARIM."
Ev işlerini, çok iyi becerdiğini söyleyen Açelya Akkoyun, "Gerçekten hamaratım. Yemeğimi yaparken aynı zamanda bulaşığımı da yıkarım. Bazı kenarı simli özel bardaklarım var. Onları makineye sokmam. Elimde yıkarım. “Her zaman mutfakta yapılması gereken işler bana çekici gelmiştir. Özellikle kızıma yemek yapmak beni çok mutlu ediyor. Eşim de ben de birlikte yemek yapmayı çok seviyoruz. Arkadaşlarımızı yemekte ağırlamak vazgeçilmezlerimizden. Tabi soframın da pırıl pırıl tertemiz bardak ve tabaklarla kurulması benim çok önem verdiğim bir konu çok titiz ve dikkatli bir kişiyim. En ufak bir leke bile beni rahatsız eder bu yüzden kullandığım ürünlere de yıllardır çok özen gösteririm ve Pril benim için yıllardır mutfağımın vazgeçilmez bulaşık deterjanıdır.”
Özgür Şef'im ve Açelya hanım makarna yaptılar. Zaten içeri girerken yememiz için aşçılarımız bir çok çeşit makarna yapmışlardı. Onlardan tattık. Hepsi nefisti. :)

etkinliklerworkshoplar, lansman, pril lansmanı, Shangri-La Bosphorus Hotel, pril, bulaşık deterjanı,
Pril ile yapılan deterjan karşılaştırması sonucu Açelya hanımın elindeki tabak tertemiz oldu. Birebir şahit olduk. :)
Pril’in, katılaşmış inatçı lekeleri, yanmış yemek ve kurumuş nişasta kalıntılarını ovalamaya gerek kalmadan söküp atan yeni formülü sunuldu. Organizasyona Henkel’den Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakımı Pazarlama Müdürü Işıl Nergiz, Pril Marka Müdürü Beçhan Sayıner ile Pril Marka Müdür Yardımcısı Miray Sarı da katıldı.
Pril Marka Müdürü Beçhan Sayıner yaptığı konuşmada; Açelya Akkoyun’un Pril markasının var olan imajı, hedef kitlesi ve hedefleri ile örtüşen bir isim olduğunu ifade ederken yeni formülün de bulaşıkta hanımların işini oldukça kolaylaştıracağını söyledi.
etkinliklerworkshoplar, lansman, pril lansmanı, Shangri-La Bosphorus Hotel, pril, bulaşık deterjanı,
Lansman sonunda Özgür Şefim ve Açelya Akkoyun ile güzel bir kare oldu benim için. :)
Bayıldım makarna kavanozuna.
Bugüne beni de dahil eden Müge Akay hanımefendiye ve tüm ekibine, Açelya Akkoyun'a ve sevgili şefim Özgür şef'e çok teşekkür ederim. :)