31 Mayıs 2014 Cumartesi

KENWOOD ile Mutlu Mutfaklar Etkinliğinde Buluştuk...

“Kenwood ile Mutlu Mutfaklar” etkinliği 6 Mayıs 2014 Salı günü EKS Mutfak Akademisi’nde gerçekleştirildi. Basın mensubu ve bloggerlar olarak bizlerin davetli olarak katıldığı etkinlikte Kenwood KMC010 Mutfak Şefi ile birbirinden leziz cupcake ve makarnalar yaptık. Aşağıda güne ait fotoğrafları ve 


Kenwood Mutfak Şefi
Ünlü İngiliz markası Kenwood’un, Titanium Şef KMC010 Mutfak Şefi, gerçek bir şef kadar maharetli bir ürün. Kolay kullanım özelliği ve fonksiyonelliği tek bir tasarımda buluşturan ürün; katı meyve sıkacağı, mutfak robotu, narenciye sıkacağı, cam blender ve kıyma aparatları ile son derece pratik. Ayrıca Kenwood Mutfak Şefi’yle lezzetli yiyecek ve içecekler kolaylıkla hazırlanırken, mutfaklarına özen gösteren ve mutfaklarında modayı yansıtmak isteyenler için de tasarımıyla ön plana çıkıyor.
Mutfağımda olmasını istediğim yegane ürünlerden biri. Fiyatı sebebi ile biraz benim için ulaşılmaz olsa da etkinliklerde severek ve büyük bir keyifle kullanıyorum. :) Bir gün benim olursa yapabileceğim tarifleri hayal bile edemiyorum...



Kenwood KMC010, 2 kiloluk hamuru işleyebilen 1.400 vat motor gücü, eşsiz karıştırma ayarı ve özel kâse aparatıyla malzemeleri mükemmel bir şekilde karıştırıyor. Kâse içindeki malzemelerin sıçramasını engellemek için özel tasarlanmış ve gelişmiş elektronik hız kontrolü ile istenilen hızda çalıştırılabilen Titanium Şef KMC010 Mutfak Şefi, evinizde lezzetli hamur işleri yapmanıza yardımcı oluyor. Kenwood KMC010, 4,6 litre kapasiteli paslanmaz çelik kâsesinin dayanıklılığı ile dikkat çekerken, her yüzeyde çalışabilme özelliği ile kullanım alanı seçeneklerinizi de çoğaltıyor. 

Kenwood KMC010 Mutfak Şefi, tüm bu özellikleriyle birlikte adeta şeflere şapka çıkartıyor!  www.kenwoodworld.com / Kenwood KMC010 satış fiyatı 1899 TL+KDV’ dir.

Etkinlikte emeği geçen EKS Mutfak Akademisine, Kenwood yetkililerine ve şeflerimize çok teşekkür ederim. :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Yine beklerim.