12 Ağustos 2012 Pazar

Herbalife blogger workshopu...

Yoğunluk ve Ramazan ayı derken ancak vakit buldum yazmaya. Ramazan ayı bitince birbirinden lezzetli tariflerimle karşınızda olacağım yeniden inşaallah. :)

Bu workshopa davetli iken kuzenim Mersin'den gelmişti. Taksim'de dolanırken başıma bir sürü iş geldi. Ona rağmen tam başlama anına yetiştim şükür... ;)

Sizlere şimdiye kadar hiç bilmediğim bir üründen bahsetmek istiyorum... Bu ürün hem şişmanlatmayan içeriği ile hem de harika aromalarıyla enfes tatlar yapma imkanı veren bir zayıflama ürünü...

Herbalife ürünlerinin şişmanlatmayan özelliği sayesinde hem tok kalıyorsunuz hem de harika lezzetlere ulaşıyorsunuz. Toz halinde kutusunda bulunan bu karışım içecek olarak veya çeşitli malzemelerle birlikte lezzetli yemekler yapabiliyorsunuz.
Bu workshopta Herbalife ürünleri ile ilgili bilgiler aldık ve hatta toz karışımla EKS Mutfak Akademisi şeflerinin hazırladığı reçetelerde yemekler yaptık.
 Ben elmamı soyarken Nilay shake hazırlıyor... :)
Reçetemdeki tavuk ile yaptığım yemek... Çok sağlıklı ve lezzetliydi.

Haşlanmış elma ile Herbalife karışım ile pekmezli sos...


Sevgili Gülten hanıma güler yüzünü esirgemediği için çok teşekkür ederim... :)

Harika Herbalife shakeler.

 Yaptığımız yemekleri EKS' Mutfak Akademisi'nin bahçesinde çok şık bir masada yedik.
Veeee sertifikam... :)

O günü bizlere yaşatan sevgili Herbalife yetkililerine, kapısını bizlere açan EKS'ye ve beni bu workshopa dahil eden sevgili Senem'e çok teşekkür ediyorum. :)