21 Mayıs 2013 Salı

Hayat Su, "Hayat Dolu Hissetmek İçin" haydi harekete...

Bugün çok güzel bir etkinliğe davet aldım. Sabah kalvaltımı Ortaköy'de köprü ve boğaz manzarası eşliğinde yaparken Hayat Su Genel Müdür Yeşim Güra hanım, Beslenme Uzmanı Dilara Koçak ve iyilik peşinde koşan "hayalperest pazar" Yonca Tokbaş ile su ve suyun faydaları üzerine güzel sohbetler yaptık.
Hayat Su "Hareketli Yaşam"a destek sloganıyla sağlık ve yaşam için ne denli su içmemiz gerektiğini anlattı bizlere. Yeşim hanım "Tabii ki Hayat Dolu Hissetmek İçin" yeterli miktarda su içmenin yanı sıra dengeli ve yeterli beslenmek ve hareket etmekten bahsetti. Ve Hayat Su olarak sağlıklı seçimler yapmaya teşvik ettiklerini bu nedenle "Hayat Dolu Hissetmek İçin" kampanya çevresinde bir "Hayat Koşusu" düzenleniyormuş. Bu fikre bayıldım.
Bu "Hayat Koşusu" 2 Haziran 2013 Pazar saat sabah 08:00'de Bostancı Sahili'nden Caddebostan Sahili'ne 3 km'lik bir koşu bu. Kaçırmamak gerek. :)
Hem spor yapmak hem de keyifli zaman geçirmek istiyorsanız Hayat Su sizi, 2 Haziran Pazar sabahı Bostancı-Caddebostan sahilinde gerçekleşecek Hayat Koşusu’na  davet ediyor. 
Vücudumuzun ihtiyacı olmayan maddelerden arınmak için ve yeterince su tüketerek formumumuzu korumaya yardımcı olduğunu konuştuk. En güzeli de şu oldu; hani hep derler ya sıcak veya ılık su içince kilo verirsin. Öyle birşey olamayacağını sadece midede sıcak suyun 40 dk, soğuk suyun ise 20 dk kaldığını söyledi Dilara hanım. 
Yonca hanım kendisi bir koşucu. Fakat birincilikle ve sonunculukla hiç ilgisi yok. Sadece koşuyor. Tam istediğim hayat tarzı. Ben en çok yüzmeyi seviyorum. İkinci olarakta yürümeyi. Koşmayı da deneyebilirim. Yonca hanım egzersiz yapmanın vücudumuzun endorfin hormonu salgılamasına ve dolayısı ile endorfinin mutlu hissetmemize yardımcı olduğunu anlattı. O yüzden bırakamıyorum demek ki sporu. :)
 Blogger dostlarım Vildan, Duru Mutfak ve Zehra ablam. :)

Bu günü bizlere yaşatan Hayat Su'ya ve tüm katılımcılara teşekkür ederim. :) Bugün bu konuşmaların ardından 2 litre su içmişim. :)) Su içmeyen biri olarak harika bence.
Hediyeler için çok teşekkürler. :)