9 Temmuz 2013 Salı

Ramazan ayı mübarek olsun inşaallah. :)

Şaşırtan marka Gold Master yemek blog yazarları ile buluştu...


Geçen hafta çok hoş bir etkinliğe katıldım. Sevgili Ohannes Kan (Sosyal Medya Uzmanı)'ın daveti üzerine katıldığım bu etkinlik Gold Master markasının tanıtım etkinliği genel merkez binasında gerçekleşti.
Gold Master Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Sibel Bora Abdik hanımefendi bize yeni tasarladıkları ve ürünleri hakkında yaşadıkları süreçleri anlattı. “3 yıl önce “Küçük Elektrikli Ev Aletleri” pazarına girdik ve kısa sürede çok büyük başarılar elde ederek kadınların tercih ettiği markalar arasında yer almaya başladık. GoldMaster’ın, dünya üzerindeki gelişmeleri ve teknolojileri izleyip, bu gelişim ve teknolojileri yaklaşık 40 yıldır elektronik sektörüne taşıdığını söyleyen Sibel Bora Abdik,“Kaliteden ödün vermeden, tüketiciye en kullanışlı, anlaşılır ve modern ürünler sunmak için uğraş veriyoruz.” dedi. Malum hepimiz Gold Master'ı uydu markası zannediyorduk. Yeni yeni duymaya başladığım bu markanın etkinliğinde olup ürünleri birebir incelemem tanımam bakımından çok güzel bir etkinlik oldu.
GoldMaster Elektrikli Ev Aletleri İş Geliştirme Direktörü Sedat Çulfaz bizlere servis ağından ve 4000'i aşkın satış noktasını anlattı. Elektrikli ev aletleri kategorisinde gıda hazırlama grubu, içecek hazırlama grubu, pişirme ve kızartma grubu, ütü grubu, temizlik grubu, kişisel bakım grubu ve ısıtma-soğutma grubu olmak üzere yaklaşık 130 ürün bulunduğunu söyleyen Çulfaz, “Ürünlerimizde hata payı binde birdir. Bütün ürünler fabrikamızda test ediliyor“ dedi. Birçok mutfak ürününün medya marketler de ve birçok firmada rahatlıkla bulabiliyoruz. En güzel yanı da servis ağının çok geniş olması. Çünkü biliyorsunuz bir ürün aldığınız zaman servisinin uzak olması yada ulaşılamaması en kötü durum. Benim ürün tercih ederken bu yönlü düşünerek alışveriş yapıyorum. Tabi marka 3 yıldır piyasada olmasına rağmen sanırım ihtiyaç olmadığı için daha hiçbir ürününü kullanmadım. Kısmet olmadı. 
Uzmanı diyetisyen Ayşegül hanımda anlatımlarıyla sağlıklı zayıf kalmanın noktalarını anlattı.

Ajda ve Beste ile buluşup birlikte gittik genel merkeze. Sevgili blogger dostlarımla birlikte Filiz ablanın birbirinden lezzetli yaptığı diyet yemeklerini tattık. Eline sağlık ablacım. :) Ayrıca İstanbul'dan katılan tüm blogger dostlarımı gördüğüm için çok mutlu oldum. Hele de Bursa'dan gelen Zehra ablamı, sevgili Dilek'i ve deee canım arkadaşım Emel'i (sihirliparmaklarr) gördüğüm için bir o kadar sevindim. Gülen yüzünüz solmasın inşaallah. :)

Sevgili Ohannes'e bu güzel etkinliğe davet ettiği için, Gold Master Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Sibel Bora Abdik hanımefendiye, GoldMaster Elektrikli Ev Aletleri İş Geliştirme Direktörü Sedat Çulfaz'a ve tüm katılımcılara buradan teşekkür ederim.