10 Eylül 2015 Perşembe

Fitpack ürün deneyimim...

Merhabalar

Sosyal medyada takip edenler bilir ne kadar kilolarımdan şikayet ettiğimi. Geçenlerde bir teklif geldi bir markadan. Bu markayı ilk kez duydum doğrusu. Siteyi incelediğimde bitkisel "Kilo Verme Amaçlı Enerjisi Kısıtlanmış Gıda" olduğunu okudum. Başlangıç, devam paketleri var.

Başlangıç (STARTER) paketinin içeriği; protein ve temel besinlerin bileşiminden oluşan doğal çilek tadında lezzetli bir öğündür. Her bir saşe (paket) doğal whey proteini, 18 aminoasit, 25 vitamin&mineral ve zengin lif içeriğinden oluşur. Esansiyel besin bileşenlerinin hepsini içermesi nedeni ile besin eksikliği riski içermez. Whey proteini esansiyel ve esansiyel olmayan aminoasit içeriği bakımından zengin bir proteindir. FITPACK, kilo kontrolü için toplam günlük diyetin yerini alır.

FITPACK CONTINUE (Devam paketi) içeriği ise; Türk Gıda Kodeksi Kilo Verme Amaçlı Enerjisi Kısıtlanmış Gıdalar Tebliği'ne1 göre zayıflamak için formüle edilmiş çilekli milksahe  tadında kalorisi kısıtlanmış bir gıdadır. Her bir saşe (paket) doğal whey proteini, 18 aminoasit, 25 vitamin&mineral ve zengin lif içeriğinden oluşur. Esansiyel besin bileşenlerinin hepsini içermesi nedeni ile besin eksikliği riski içermez. Kilo vermek için; FITPACK diyeti kapsamında 2. günden sonra, 2 ana öğün yerine FITPACK CONTINUE (tercihen sabah ve akşam) kullanılır, bu öğünlerde başka bir gıda alınmaz. Diğer ana öğünde ise 500 kaloriyi aşmayacak şekilde sağlıklı yemek (tercihen öğlen) tüketilir. Bu öğünler arasında her biri 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde 3 ara öğün kullanılır. Diyet içerisinde günlük 2-3 litre su içilmesi gereklidir. İstenilen kiloya ulaştıktan sonra mevcut kilonun korunması için; günde bir ana öğünün yerine (tercihen akşam) FITPACK CONTINUE kullanılır. Diğer iki ana öğün sağlıklı yemek(tercihen sabah ve öğlen) tüketilir. Her öğünde 1 saşe (26 g. Toz) ile 250 ml yarım yağlı süt (%1,5 yağ) iyice karıştırılarak içilir. Bir porsiyon bir öğüne eşdeğerdir.

Okuyunca bu yazıları bir güven geldi ve ürünü kullanmaya karar verdim.
İlk etapta başlangıç ve devam ürünleri geldi. Bu gıdaları tüketirken dikkat edilecek nokta ilk 2 gün fitpack harici başka bir gıda alınmaması. Su tüketebiliyoruz sadece. Sonraki 5 gün ise devam ürünü ile devam ediyoruz.