11 Aralık 2013 Çarşamba

Tefal by Arda Türkmen Tavsiye Evi etkinliği...

tefal by arda turkmen, arda turkmen yemek tarifleri, arda turkmen, etkinliklerworkshoplar, tefal urunleri, tefal tencere, tavsiyeevi
Geçtiğimiz cuma günü Tavsiyeevi.com' Renan'ın düzenlediği #cumagunleri etkinliğine davet edildim. Arda Türkmen bildiğiniz üzere Tefal ile birlikte tencere ve tava setleri tasarladılar. Tefal By Arda Türkmen serisi olarak piyasaya sürülmek üzere olan bu ürünlerin tanımak büyük bir fırsattı benim için. Zira Arda'nın tavsiyeleri ile hazırlandı. Oldukça pratik ve kullanım kolaylığı olan mutfak ürünleri. Mesela sapları ve kapakları fırında kullanıma uygun. #mutfaginizdasefsizsiniz sloganıyla yola çıkılan bu yeni seri yakında tüm Tefal Shop'larda.

Fatma (tarcinpastaevi) ile düştük yollara. Gittiğimde çok heyecanlıydım.
Tefal by Arda Türkmen serisi...
İçeri girer girmez bizi Renan, Gizem ve Neslihan hanım karşıladı. Bu sıcak karşılamanın ardından yılbaşı konsepti ile hazırlanmış nefis masayı gördüm. Gülsen Gülten Zeybek hanımefendi hazırlamış. Ellerine sağlık diyorum. Çok şık bir masa. :)
Günün sonundaki tiramisu ve sunumu bir harikaydı. Misafirlerim gelince böyle bir sunum yapabilirim. #tavsiyeediyorum
Günün menüsü. :) Her biri Arda Türkmen'in tarifi. Filiz Çatalkaya Orhan ablam sabahtan gitmiş bizler için hazırlamış. Arda Türkmen'in yüreğine Filiz ablamın ellerine sağlık. :)
Arda bey o gün bizlere et pişirme tekniklerini uzun uzun anlattı. Çok güzel pratikler öğrendim kendisinden. Teşekkürler. 
Sevgili Fatma, Gizem ve ben... Çarlinin melekleri gibi olduk ama değil, biz tavsiye meleğiyiz. :)
Günün sonunda Arda bey ile :)
Bugünü bizlere yaşatan sevgili Renan'a ve Zümrüt hanım ve Burçin hanım'a çok teşekkür ederim. :)
Arda'nın imzaladığı örtü ve kek kalıbı. Teşekkürler. :)

Bu özel günün videosunu izlemek için tık: