8 Aralık 2013 Pazar

Bumerang ödül töreni...

5 Aralık'ta Hürriyet Gazetesinin oluşumu Bumerang'ın birçok dalda düzenlediği blog ödülleri vardı. Ona katıldım. Ayşe Arman gibi gazeteciler, öne çıkmış sosyal medya yazarları ve uzmanları ve Garanti bankasının eşliğinde hoş bir gün geçirdik. 
Girişte "Hürriyet Benim" sözü basılı fotoğraf çekildim ve baskılı halini hemen verdiler. :)
Sevgili Ahmet Bey ve Hilal Hanım. İlgi ve alakaları müthişti. Kendilerine davetleri için ve bu güzel organizasyon için çok teşekkür ederim. :)
Hoş bir şapka ile değişik biz poz. :) Garanti hatırası...
Sevgili Ayşe Arman... Hasta hali ile katılmış olduğu bu organizasyona katılması işine ne kadar sahip çıktığı ve disiplinli biri olduğunu gösteriyor. Çıkışta bizleri kırmayıp poz vermesi ayrı bir güzellik.

www.yayladanevime.com

Size çok güzel bir siteden söz etmek istiyorum. www.yayladanevime.com

Siteye giriş yaptığınızda çok fazla çeşidin bulunduğu ve tamamen doğal ortamda yetişmiş ürün satışı yapıldığını görürsünüz. Ürün yetiştirilirken hormon ve ilaç kullanılmıyor. Yani tamamen doğal. Gıdalar Ege bölgesinin nefis atmosferinde Aydın tarafında yetişiyor.

"Ege'nin el değmemiş yaylalarından ürünleri topluyor kapınıza kadar kargo ile kapınıza getiriyoruz." sloganıyla pratik şekilde sipariş verip bu ürünlere ulaşabileceğimizi söylüyorlar. :) Yukarıda fotoğrafta görmüş olduğunuz tüm yiyecekler paket açılır açılmaz o özlediğimiz nefis kokusu ile odanızı donatıyor. Bir an evvel bunlarla yemek yapmanın hayallerini kuruyorum...

yayladanevime.com yöneticilerine buradan teşekkür ederim...