4 Haziran 2014 Çarşamba

Tavuklu Enginar...

tavuklu enginar, enginar nasil pişirilir, enginar yemegi, sebzeyemekleri, etyemekleri, zeytinyaglilar, yemek blogu, yoresel yemek blogu, yemeksohbetleri, yagmuripar
Güneydoğu'nun yemeklerini yapa yapa enginar, kereviz hiç öğrenmedik. Evde hiç bilmediğim bir tat. Bir senedir kerevizi rendeleyip salatasını veya doğrayıp sebzeli yemeğini yedim ama enginarı hiç yapmadım / yemedim... Geçenlerde annem "Al gel kızım, çok faydalıymış dedi." Pazardan 4 tane aldım. Pahalı birşey 2 TL tanesi. :) Evde de tavuk vardı. En iyisi tavuklu yapayım dedim. Direkt yesem belki sevmeyecektim. Risk etmedim.

Garden Event blog yazarları buluşması...

Geçtiğimiz cumartesi günü aylardan planlanan bir blog yazarları toplantısına gittim. Aylardan beri diyorum çünkü bana davetiye atıldıktan 2,5 - 3 ay sonra etkinlik yapıldı. Artık siz tahmin edin emeğin büyüklüğünü. Ben birçok daveti geri çeviriyorum. Malum her etkinliğe gitmek hem doğru değil hem de sevdiğim insanlarla olanı tercih ediyorum. Pınar hanımın daveti o kadar içtendi ki böyle özel bir günü kaçırmak istemedim. :)
Ben etkinliklerime ve buluşmalarıma hep erken giderim. Mekan Gayrettepe'de idi. Mecidiyeköy'de inip yürüdüm. Sağolsun Emel Akan beni karşıladı. Kendisine buradan teşekkür etmek istiyorum. 1 saat kadar erken gittim. Kapıdan girdiğimde Pınar hanım ve Nihal hanımın sıcacık karşılaması ile karşılaştım. Kendileri hala mekanın son hazırlıklarını yapıyorlardı. Sohbet muhabbet derken bloggerlar yavaş yavaş geldi. Hepsi ile tek tek tanıştım. Önceden tanıdıklarımda vardı. Hatta bir arkadaşımız ta Ankara'lardan gelmişti. Geçende de ben de Antalya'ya gittim. Onu çok iyi anlıyorum. :) Atıştırmalıklar eşliğinde marka temsilcileri ürünlerini tanıtmak için bir bir bizimle sohbet ortamı oluşturarak ürünlerini tanıttılar.