19 Şubat 2014 Çarşamba

Yörsan'la Kahvaltı Etkinliği...

Pazar günü Yörsan'ın kahvaltı etkinliğine davet edildim. Sevgili Gönül'ün daveti üzerine Fenerbahçe'deki Tatlı Huzur Cafe'de gerçekleştirdiğimiz etkinliğe ciddi bir katılım vardı. E sağolsun Gönül'cüğümün elinin değdiği herşey yıldız gibi parlıyor. Birçoğunu yıllardır tanıdığım yemek bloğu yazarı dostumun yanı sıra uzaklardan gelen ve yeni tanıştığım blogger ile hoş bir gün yaşadım. 3 Yörsan ürünü ile yemek yapıp paylaştığımız için etkinlikte yer aldık. Her birimiz masamızda yer aldıkça sesler ve kahkahalar çoğaldı. :)
Yörsan'ın birbirinden lezzetli peyniri ve meyve suları ile güzel bir kahvaltı ettik.
Yörsan'ı kişisel olarak ben özellikle tava yoğurdunun takipçisiydim. Uğur bey öyle şeyler anlattı ki... Tam bir Dünya markası olmayı hedeflemiş bir Yörsan anlattı. Amerika'nın askeriyesine, Japonya'nın havayollarının menülerinde ürünlerinin olduğunu ve diğer Kuveyt, Kuzey Kıbrıs ve Arap ülkelerine ihracat yapıldığını anlattılar. Yörsan, Türkiye'de de süt ve süt ürünleri pazarında önemli bir payı var. Ben özellikle günlük sütlerini, beyaz peynirini ve tava yoğurdunu çok tercih ediyorum. Zannediyorum bu gerçek süt ile yapılan süt ürünleri ve de tabi ki kalitesi bakımından önümüzdeki günlerde büyük bir pazar payı olacağını düşünüyorum.
Leyla ablam ve Ayşegül :)
Masamızda fotoğrafladığımız peynirleri tatmamız için servis ettiler. En beğendiğim Urfa Peyniri oldu. Malum Urfa kökenli biriyim. :)

Bu peynir çeşitleri, mürdüm nektarı, kitap, ajanda ve önlük için YÖRSAN ailesine çok teşekkür ederim.

Öncelikle Gönül'e, sıcacık ev sahipliği için Yörsan Işın Ünlü hanıma, Uğur Bey'e, Tatlı Huzur Cafe'ye çok teşekkür ederim. :)

Damaklarda taht kuran Yörsan, sosyal medyada da keyifli paylaşımlarda bulunuyor. Yörsan'ı Twitter'da, Instagram'da ve Facebook'ta takip ederek düzenledikleri etkinliklerden ve yarışmalardan anında haberdar olabilirsiniz.
www.twitter.com/yorsandiyorsan
www.instagram.com/yorsandiyorsan
www.facebook.com/yorsandiyorsan