16 Ekim 2014 Perşembe

Neşe Erberk ile Buluştuk, Tursil Power Jel ve Temizlik Hakkında Konuştuk…

Geliştirdiği yeni formüller ve inovatif ürünlerle hanımların ev işlerindeki en büyük yardımcısı konumundaki Henkel, yeni nesil çamaşır deterjanı Tursil Power Jel’i blogger’lara tanıtmak üzere, marka yüzü Neşe Erberk ile birlikte keyifli bir organizasyona imza attı. 15 Ekim 2014 Çarşamba günü, Neşe Erberk’in sahibi olduğu Etiler’deki Özel Neşe Erberk İlköğretim Okulu’nda düzenlenen etkinlikte biz blogger’lara, Tursil Power Jel’in hem renklilerde hem de beyazlarda ortaya koyduğu güçlü performans anlatılırken, çocuk sağlığı ve hijyen konularında da bilgiler verildi.
İstanbullu blogger’lar olarak Tursil’in marka yüzü Neşe Erberk ile keyifli bir organizasyonda bir araya geldik. Tursil markası ile birlikte bizleri son derece iyi ağırlayan Neşe Erberk, 3 çocuk annesi bir kadın ve Joyfull House Yetenek Geliştirme Merkezleri’nin sahibi deneyimli bir eğitimci olarak Tursil markasının hayatını nasıl kolaylaştırdığını anlattı. Erberk; “Çamaşırların temizliği ve hijyeni benim için çok önemli. Evde olduğu gibi eğitim verdiğimiz okullarda da bu konuya büyük özen gösteriyorum. Bir iş kadını, aynı zamanda ev işlerini kendisi yapan bir anne olarak Tursil Power Jel’in gücünü hem evde hem de işte yanımda hissediyorum. Tursil Power Jel, renklilerde ve beyazlarda harika sonuç veriyor.” dedi.
Etkinlikte söz alan Tursil Marka Müdürü Pırıl Unutkan ise “Temiz ve mis gibi kokan çamaşırlar, tüm hanımların gurur kaynağı… İster ev hanımı ister çalışıyor olsun, hanımlar çamaşırda kusursuz temizlikten ve temizliğin çiçek kokusundan vazgeçmiyor. Henkel, olarak biz de Tursil Power Jel ile hanımların çamaşırda tüm beklentilerine cevap veriyoruz.” şeklinde konuştu.
Kendisinin doğum günü idi dün. Doğum gününü bizlerle kutladı. Böyle bir güne denk gelmesi çok hoştu. :) Olgun yaşına rağmen oldukça hoş bir hanım. İnşaallah o yaşlarda ben de öyle güzel olurum.
Bu şirin hediyeye bayıldım... :)

Ev sahipliği yapan ve güler yüzünü esirgemeyen sevgili Neşe Erberk'e, beni de bu özel güne dahil eden Müge hanıma teşekkür ederim.
:)