14 Haziran 2013 Cuma

Esse KitchenAid Lansmanı...

Geçtiğimiz hafta Esse'nin KitchenAid ürün lansmanına Gül hanımın daveti ile gittik bloggerlar olarak. Aldığımız bu davet Plaza Hotel'de gerçekleşti.
Kitchenaid ürünlerini KicthenAid ürün müdürü Kris Van Den Bossche'nın sunumu ile dinledik. Satınalma Müdürü Sn. Mustafa AKDAĞ bize türkçeleştirerek tanıtımları daha iyi anlamamızı sağladı. Zira ingilizcem pek az olduğu için cümlenin 4/1'ini ancak anlıyordum. :)) Önce ürün tanıtımı yapıldı, sonra ürün hakkında sorularımızı yanıtladılar. Ben biraz fazla soru sordum gibi geldi ama bilemiyorum. :)
Kitchenaid ürünlerini takip ediyordum. Ama bu defa ürünlere belki de teknik bilgilerini ve kalite anlayışlarını dinledikten sonra daha bir ilgi duydum. Her ürünün ayrı ayrı tanıtımı yapıldı. Dereceli su ısıtıcısı, kablosuz blender'ı, fotoğrafta gördüğünüz masaüstü yoğurma makinesi (mutfak makinesi), waffle makinesi ve birbirinden güzel ve hayatımızı kolaylaştıracak kaliteli ürün yelpazesinin özellikleri ile dikkat çekici. Tabi hanımlar için özelliklerin yanı sıra tüm ürünleri için renk seçenekleri bayağı bir fazla idi. Sanıyorum her renk mutfak için kombin edilebilecek renkleri mevcut.
Gelelim asıl mevzuya ben bu fotoğraftaki ürünü yakından görme fırsatım oldu. Hani böyle her bayanın mutfağında istediği hayal ettiği birşey olur yaa. İşte bu yoğurma makinesi benim için öyle birşey. 4.7 ve 6.9 L seçenekleri ile ev ve büyük mutfaklar için büyüleyici. Dondurma yapma aparatı bile var. Biliyorsunuz son dönemlerde yaz ayı içinde olduğumuzdan mı bilemiyorum pek bir ilgi yaptım ev tipi dondurmalara. Bu aparatı benim için en özeli. :) Çelik karıştırma aparatları çok güçlü görüntü veriyor. Karıştırma kaselerinde alternatif olarak cam kaseli olan modeli de vardı. Bayıldım. Güçlü motoru ve 2 yıl garantisi ile benim mutfağıma yakışır bence. :))

Standart ve eklenebilir aparatları var.

• Kitchenaid Mutfak Makinesi, karıştırma haznesi ve 3 parça aparatı ile birlikte gelmektedir:
- Metal çırpıcı
- Seramik Hamur kancası (kalın hamurlar için)
- Seramik Hamur kancası (ince hamurlar için)
• Eklenebilir Aparatlar: Makarna, kıyma, tahıl öğütme, narenciye, sebze dilimleyici, raviolle, konserve açacağı, dondurma aparatı.

O kadar güzel ürünleri var ki hepsine yer veremedim. Diğer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.esse.com.tr'den ulaşabilirsiniz. Bizleri bugüne davet eden Esse Pazarlama Müdürü Gül KAYADENİZ hanımefendiye daveti için, Satınalma Müdürü Mustafa AKDAĞ'a anlatımları için çok teşekkür ederim. :)