Malzemeler:
1/2 kg hamsi veya istavrit
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı tuz
1 baş sarımsak
Mısır unu
Kızartmak için sıvı yağ
Hazırlanışı:
Balıkları ayıklayıp, bol suda iyice yıkayın. Sarımsağı iyice ezip, tuz, salçaları ekleyip iyice karıştırın. Üzerine sudan çıkarıp süzdüğümüz balıkları atarak karıştırın. Kızgın yağda tavaya dizerek kızartın.
Hazırlanışı:
Balıkları ayıklayıp, bol suda iyice yıkayın. Sarımsağı iyice ezip, tuz, salçaları ekleyip iyice karıştırın. Üzerine sudan çıkarıp süzdüğümüz balıkları atarak karıştırın. Kızgın yağda tavaya dizerek kızartın.