21 Haziran 2011 Salı

Modanisa etkinliği...



Sevgili dostlarım;

Geçtiğimiz Cumartesi yani 18 Haziran 2011 günü Modanisa için tüm dostlarımla bir araya geldik. Havanın sıcaklığı kötüydü ama Yıldız Parkı'nın kapısından içeriye girer girmez Malta Köşkü'nün yolunu tuttuğumda ortamın ferahlığı, serinliği o ağaçların arasından geçerken gözlerimi alan ışık hüzmesi görmeye değer bir şaheser gibiydi.

Bu etkinlik bir öğle yemeğiydi. Sevgili can dostum Sevil (birdemliksohbet)'in telefonunu aradığımda beni kapıdan aldı ve içeriye girdiğimde beni birbirinden çeşitli ve güzel yemeklerin karşıladığı büyük bir salona geldim. Sağıma baktığımda birçok blogger dostumun benden evvel geldiğini gördüm.

Yeni tanıştığım, samimi ve içten davranışlarıyla güler yüzünü bizden esirgemeyen Seda Hanım güzel sunumu ile Modanisa tanıtımı başlamış oldu. Meğerse kendisi bizim gibi blog yazarıymış.

Modanisa'nın sitesini gezdiğimde çok farketmediğim bir çok ayrıntıyı Seda hanım sayesinde öğrenmiş oldum. Öncelikle şunu belirtmek isterim annem ve yengem kapalı. Onların tesettür giyimlerinde tercih ettikleri kıyafetlerde ciddi sıkıntılar var. Kiminin kolu kısa gelir, kiminin bedeni oturmaz. Annem her aldığı kıyafeti elden geçirerek kendine uyarlamak zorunda kalıyor.

Kilolu bayanların rahatlıkla üzerlere giyinebilecekleri, abiye, mayo ve günlük kıyafetlerden oluşan giyim seçeneklerinde bedeninize yakışma, uygun fiyat ve seçenekleriyle bulabilecekleri çok hoş bir site.

modanisa.com'dan ev içi ve ev dışı günlük giyim seçenekleri yanında abiye, gelinlik, mezuniyet kıyafeti seçeneklerini de online olarak satın alabilirsiniz.

Ayrıca Evitare eşarpları yetkilisiyle tanışma imkanı buldum. Kendisi taa Bursa’dan gelmiş. Eşarp markası olarak ilk kez duyduğum bir marka. Rabbim yollarını açık etsin.

www.modanisa.com 'dan yapılacak olan alışverişler çok fazla güzel imkanlar oluyor. Mesela kıyafeti aldınız fakat bedeni size dar veya geniş geldi. Hemen geri gönderiyorsunuz. Üstelik geri gönderimlerde kargo ücretsiz. Size yenisini hemen gönderiyorlar. Ayrıca beğenmediniz yine aynı şekilde iade edebiliyorsunuz.

Ben bu siteyi tüm dostlarıma tavsiye edeceğim. Çünkü bu sitenin varlığını bilmeden zaten biz bu sıkıntılardan bahsediyor ve neden tesettürlü bayanlara seçenek ve istenilen ölçüde bulamıyoruz diye konuşurduk hep.

Ayrıca orada çekiliş yapıldı. Seda hanım Aker Eşarp için çekiliş dediği zaman ne yalan diyeyim içim cız etti. "ya bana çıkmazsa" diye. Fakat başka çekilişlerde arkasından gelince bana Viol Abiye'den bir abiye çıktı. Hatta Evren arkadaşım ben ne yapacağım diye söylenirken ben bana çıkanla nişan yaparım. Sende benim nişanıma gelirsin diye şakalaştım. :)) Bazı blogger arkadaşlarımız etkinlikten özel işleri sebebiyle ayrıldıklarında ben oranın havasından çıkmak istemedim ve blog arkadaşlarım ve Seda hanımla sohbetimize devam ettik.


Oradan ayrılırken Seda hanım Modanisa'dan bir çanta hediye etti. İçeriğinde eşarp, fular, eşarp iğnesi ve lokum paketini gördüğümde çok sevindim.

Modanisa, bu lansmanda blogger dostlarıma hediye edilen ürünlerin markaları;
Aker Eşarp, Evitare Eşarp, Mercan Eşarp, Paristan, Viol Abiye, Sarmina Pardesü, Banko Tesettür, Kayra


Sevgili Modanisa ve Seda Hanım'a teşekkür ederim. Herşey mükemmeldi. Umarım herşey gönlünüzce olur. :))