27 Mart 2015 Cuma

Gloria Jean's Coffees blogger eventi...

Malumunuz etkinliklere pek katılamıyorum, katılsamda iyi ve sevdiğim markaların davetlerine katılmayı tercih ediyorum. Gloria Jean's Coffees markası bildiğim fakat daha evvel hiç gitmediğim bir kahve markası. Davet gelince hem markayı daha iyi tanımak hem de ürünlerini tatmak ve kendi damak zevkime uygunluğunu anlamak için katıldım.
Ayrıntılar ve devamı için tık...

Ayrıntılı kahve lezzetlerinden anlamam fazla. Ama içtiğim kahveler çok lezzetliydi. Ayrıca yanında servis edilen ekler olması gerektiği gibiydi...


Atıştırmalıklara bayıldım. :)
Canlarım Şafak ve Sevil....
Ali bey bizlere Gloria Jeans Coffee'nin marka oluşumunu ve kahvenin aşamalarını anlattı... Gerçekten çok güzel bilgiler edindim.

1979 yılında Gloria Jean's tarafından evinin bir bölümü cafe olarak ayarlanıp satış yapılmış. Öyle sevilmiş ki,bir kaç yıl için de mağaza sayısı 11'e yükselmiş.

Kahve çekirdeğini hiç bu kadar yakından ve meyve olarak görmemiştim. Çok enteresan geldi.

Glorıa Jean's Coffees'lerde, 4 çeşit kahve çekirdeği bulunuyor.
 
1. Blend (Harman) kahve çekirdeği
2. Origin (Yöresel) kahve çekirdeği
3. Decaf (Kafeinsiz) kahve çekirdeği
4. Flavor (Aromalı) kahve çekirdeği

Gloria Jean’s Coffees, Türkiye’de kendi sektöründe bir ilke imza atarak misafirlerine Europan Vegetarian Union (Avrupa Vejeteryan Birliği) tarafından vegan ve lakto vejeteryan ürünleri için gerekli lisanslama ile birlikte sertifikasyonu sunan V-Label etiketi aldı ve bu ürünleri içecek menüsüne ekledi.


*Vegan: Ürünlerinde ve üretim proseslerinde et ve et ürünlerinin yanı sıra, süt, yumurta, bal da dahil olmak üzere hiçbir hayvansal ürünün kullanılmadığı durumda Vegan V-Label etiketlemesi yapılmaktadır.
* Lakto Vejeteryan: Ürünlerinin içeriğinde ve üretiminde et ve et ürünleri kullanılmıyor, hayvansal kaynaklı ise yalnızca süt veya süt bazlı ürünler kullanılıyorsa Lakto Vejeteryan etiketlemesi yapılmaktadır.
Kahve endüstrisine bağlı olan 25 milyon kişinin hayatını sürdürüyor.

Etkinlik çok güzeldi. Mekan çok güzel ve ferah. Ve de birçok şubesi var. İlgimi çeken cep telefonunda bir programının olması. Sadece uygulama kullanıcılarına özel promosyon ve ayrıcalıklardan yararlanabileceğiz.

Bu uygulama ile;
- Şubelerden satın aldığınız ürünlerden promosyon kazanabiliriz.
- Promosyon listenizde biriktirdiğimiz damgalarımızla ücretsiz kahve alabilirmişiz. 4 defa gittikten sonra 5. gidişte kahvemiz bedava. Ayrıca sadece uygulama kullanıcılarına özel promosyon ve ayrıcalıklardan yararlanabileceğiz.
- Tüm Gloria Jean's Coffees şubelerinin listesine ulaşabilir, tek dokunuşla dilediğiniz veya size en yakın şubeye yol tarifi alabiliriz.

Benim gibi mobil programlarını sık kullananlar için harika haber.

Bizlere kapılarını açan Gloria Jeans Coffee ve yönetimine ev sahipliği için çok teşekkür ederim. Güldem hanıma dahil ettiği içinde ayrıca teşekkür ederim.

http://www.gloriajeans.com.tr/

2 yorum :

  1. Güzel bir gündü ve güzel özetlemişsin tatlım.
    Kalemine ,yüreğine sağlık.
    Sevgilerimle öpüyorum seni kocamannnn 💟.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir etkinlik olmuş keşke ankarada da yapsa

    YanıtlaSil

Ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Yine beklerim.