2 adet suda mozzarella peyniri
65 gr çemensiz Namet pastırma
4 dal taze fesleğen
Az tuz
Az karabiber
Zeytinyağı
Pesto sos için:
50 gr taze fesleğen
5-6 dal maydanoz
50 gr dolmalık fıstık
50 gr toz parmesan peyniri
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı:
Önce pesto sosunu hazırlayın.
Tüm malzemeleri rondodan geçirin. Mozzarella peynirlerini 4'e bölün. Fesleğen, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Pastırma dilimleri ile peynirleri fotoğraftaki gibi sarın. İsteğe göre tavada çok hafif kızartılabilir.
Pesto sosu istediğiniz gibi soslayarak servis edin.
Mozarella peynirini cok severim, her türlü sunum yakisir, domatesle zeytinyagli feslegen ve balsamik sos ta cok güzel olur, ellerine saglik
YanıtlaSilsunumu ne kadar şık olmus ellerıne sağlık
YanıtlaSil