Namet'in Türkiye'de nerelerde üretildiği ve hangi yörelerin etlerinin kullanıldığını anlatıldı. Kahramanmaraş'ta üretiliyormuş. Ben de Urfa kökenli olduğum için hoşuma da gitti doğrusu. O yörenin etleri güzeldir çünkü. :)
Hakan şefim bize neler hazırlayacağımızı anlattı.
Namet’in hakiki lezzetleri ile hazırlayacağımız "Pesto soslu mozzarella peynirine sarılı pastırma”, “Sucuklu quiche (kiş) lorraine", pastırma ve kuru domatesli krema sos ile hazırlanan “Parmesan Gnocchi”.
Mozzarella Peynirine Sarılı Pastırma (Pesto Soslu) hazırlamaya koyulduk. Pesto sosunu çok severim. Pastırma ve mozarella peyniri ile nefis oldu. Tarifi yakında sizlerle paylaşacağım. :)
Bizleri bu workshopta yeni lezzetler tatmaya ve namet ürünlerini denemeye davet eden Namet'e ve de kapılarını açan Mutfak Sanatları Akademisi ekibine çok teşekkür ederiz. :)
MSA’nın
şefleri ile birlikte mutfağa girip yeni tarifler denedim, üç
saatlik workshop süresince keyifli vakit geçirdim. Namet’in
nefis sucuk ve pastırması ile geleneksel lezzetin dışında yepyeni tarifler ve tariflerin püf noktalarını MSA ekibinden şeflerimizle birlikte öğrendim.
Namet'i sosyal medya üzerinden takip etmek için;
Facebook:
https://www.facebook.com/NametGida
Twitter:
https://twitter.com/Namet_Gida
Instagram:
http://instagram.com/namet_hakiki_lezzet
Bu yemyeşil sosu ben sevmiyorum. Fakat diğerlerini çok güzel. ellerine sağlık. Teşekkürler namet. Ürünlerinden özellikle pastırmasını güvenle alabiliyorum. Çünkü her pastırmayı almam..
YanıtlaSilBen çok seviyorum o sosu. İçindeki fesleğen, peynir, ceviz gibi malzemeler. Pastırması da süper bu arada. :) Teşekkürler ablacım. Öpüyorum. <3
Sil