Bir Urfa'lı olarak yine bir kebap tarifi ile karşınızdayım. Ekmeği, soğan salatası ile herşeyi evde hazırladığım için benim evimde yapılan kebabı en lüks lokantada yapılana bile değişmem. Evet kebap yapacaksanız bu tarifi mutlaka deneyin. Tabi bol sumaklı soğan salatası ve közlenmiş biber eşliğinde. :) Eğer seviyorsanız benim gibi kuyruk yağı da ekleyebilirsiniz.
Malzemeler:
1 kg kuşbaşı et
Seviyorsanız 400 gr kuyruk yağı
1 tatlı kaşığı pulbiber
1/2 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı yoğurt
3-4 diş sarımsak
Kolay ve kısa süreli. Teşekkürler.
YanıtlaSilHayir diyemeycegim tek yemek türü kebab ,ellerine saglik,süper süper süper
YanıtlaSil