21 Şubat 2016 Pazar

RAMADA ENCORE ISTANBUL AIRPORT OTEL blogger etkinliği...



Geçtiğimiz ay blog yazarı olarak bir etkinliğe davet edildim. Uzun zamandır katılamıyordum yoğunluktan. Artık yoğunluğum bitmişti. Ve de hafta sonu olunca kaçırmak istemedim. Sefaköy / Beşyol Metrobüs durağında inip Avcılar yönüne doğru sol taraftaki cadde içinde kalan mekan oldukça şık bir yerde... Geç kalacağım korkusuyla 1 saat erken gitmişim. Neyse ki sevgili blogger arkadaşım Arzu (Lezzet Tramvayı) ile karşılaştım. Uzun zamandır görüşemiyorduk. Güzel bir tevafuk oldu. :)

Bize ayrılan kahvaltı / yemek salonunda öğlene doğru kahvaltıya başladık.
Sevgili Süleyman Dilsiz kendi elleriyle bizlere yaptığı 7-8 çeşit omleti ikram etti.
Uzun süredir görmediğim blogger dostlarla hoş sohbet eşliğinde güzel bir gün oldu. Otelde konaklama gibi hediyeler verildi birkaç blogger arkadaşlara ve bir de notepad hediye edildi. Tabi bana çıkmadı. :) Kısmet...
Bu güzel kahvaltıya beni de dahil eden sevgili arkadaşım Beyhan'a, Uba Foto Ümit bey'e ve Konuşan Kalem Serkan beyefendiye çok teşekkür ederim.

Gelelim otelin özelliklerine...

RAMADA ENCORE ISTANBUL AIRPORT OTELİ

Ramada Encore Istanbul Airport Oteli, Dünyanın önde gelen otel zinciri Wyndham Grubuna bağlı bir otel markası olup isim hakkı altında işletilmekte olan 2 ortaklı bir şahıs otelidir. Mal sahipleri tekstil firması sahipleridir.

Otel 9 kattan oluşmakta olup , 5 katı odalar, zemin katı Lobby ve alt 3 katı ise ofisler ve teknik katlar ile spa, toplantı odaları ve otoparktan oluşmaktadır. 90 odası vardır. Odalar kendi içinde standart, delux ve süit olmak üzere 3’e ayrılmaktadır, ayrıca engelliler için ve sigara içmeyenler için de odalar bulunmaktadır.

2 Restaurant’ı bulunmakta olup biri “The North Shield” Pub & Bar isim hakkı adı altında işletilmekte olan, menüsünde Meksika ve Dünya Mutfağından değişik tatların , yüzlerce bira ve alkollü içeceğin yer aldığı restaurantı diğeri ise “Vezir Sofrası” adı altında çalışmakta olan tamamı ile Karadeniz Mutfağının geleneksel tatlarının sunulduğu restauranttır.

Ramada Encore Istanbul Airport Otel’de biri gün ışığı alan çeşitli toplantı, kına, doğumgünü ve organizasyonların yapıldığı , 120 kişi kapasiteli Turkuaz toplantı salonu, diğeri 100 kişi kapasiteli Eflatun salonu ve kokteyllerin yapıldığı yine 100 kişi kapasiteli bu iki salonun fuayeleri yer almaktadır. Ayrıca yaz ve bahar aylarında düğün, nişan ve mezuniyet balolarının yapıldığı 250 kişi kapasiteli bahçe de hizmet vermektedir.

İçinde sauna, buhar banyosu, kar çeşmesi, çeşitli masajların yapıldığı 2 masaj odası, fitness merkezi ve ısıtmalı taş yatakların olduğu Spa ve Sağlık Merkezi de otelin aktiviteleri arasındadır.

Ücretsiz vale hizmeti, 24 saat oda servisi, balayı odaları, ücretsiz havaalanı-otel-havaalanı- servisi, doktor hizmeti ve daha bir sürü servis değerli misafirler için hizmet vermektedir.

Detaylı Bilgi için;
Satış Ofisi
Burcu Karancı
212-540 0691 #646
burcu@ramadaencoreairport.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Yine beklerim.